LJUBAVNICA MI RANILA MUŽA, PA SAD BRINEM O NJEMU... TO JE TA IRONIJA ŽIVOTA! Kija se osvrnula na TURBULENTNU NOĆ

Još uvijek zakonita supruga Slobodana Radanovića, Kristina Kija Kockar, prvo je branila a zatim i negovala izgrebanog pjevača, nakon što ga je fizički napala bivša ljubavnica, Luna Đogani. Već sljedećeg dana, Kija se prisjetila svega što je obilježilo posljednju žuruku u rijalitiju, izvinjavajući se svima umjesto Lune i Slobe za sve što su čuli i vidjeli.

Autor E.H. - Objavljeno 2018-06-13 14:13:00

"Ovo je katastrofa. Blam godine sinoć. Roditelji, prijatelji, familija gledaju te ljude, to ponašanje... sramota. Mene je blam umjesto drugih ljudi. Eno, muž mi je u ranama, u krevetu. Viđam rane od muža koje mu je ljubavnica nanijela, to je ta ironija života. To je taj blam godine".

 

FOTO: PRINTSCREEN

"Mene je blam umjesto njih dvoje. Evo ja se duboko izvinjavam umjesto njih dvoje za blam od sinoć... Strašno. Još sam u šoku. Malo mi je i smiješno i žalosno u isto vijreme, iskreno da vam kažem. Da, ja sam pretrpjela uvrede, ali ja... mislim, šta reći, to govori o dotičnoj, ne govori o meni", pričala je Kija, ironično komentarišući kako je Luna zaista pokazala kako se ponaša jedna dama.

Kurir.rs

#slobodanradovanović #kristinakijakockar #lunađogani #zadruga