Zašto smo bivšim partnerima privlačniji nakon raskida

Sigurni smo kako ste se barem jednom našli u ovoj situaciji. Nakon raskida i nakon nekog određenog vremena, vaš se bivši partner svim silama trudi vratiti u vaš život, čak i ako je on taj koji je inicirao raskid.

Autor A.B. - Objavljeno 2017-09-10 14:51:00

Ako ste se ikada zapitali zašto se to baš vama događa, vjerujte nam, mnogi ljudi širom svijeta imaju identičnu priču. A ako ste se samo pitali zašto se to događa, onda napokon imamo odgovor.

Riječ je o tzv. sjaju nakon prekida, odnosno perioda nakon prekida, kada se mnoge žene, ali i muškarci, odlučuju na pozitivne životne promjene, vezane uz svoj izgled, ali i osobnost, koje kod bivših partnera izazivaju ljubomoru ili ponovnu požudu.

Drugim riječima, vašem se bivšem partneru odjednom počinje sviđati “nova vi”, a kao celebrity primjer toga, naučnica uzimaju Angelinu Jolie, koja danas izgleda bolje i svježije, nego kada je bila u braku s Bradom Pittom.

Pripadnice ljepšeg pola potvrdile su ovu teoriju te istakle kako često nakon raskida veze postanu sretnije, jače i ljepše. Na društvenim mrežama čak postoji hešteg #postfuckboyglow, koji označava njihove najbolje fotografije iz single života.

No, treba naglasiti kako to nipošto ne znači da su najprivlačnije žene one koje su raskinule vezu. Naime, spomenuti sjaj moguć je samo nakon veze, koja vam je donijela više štete nego koristi, što apsolutno ima logike.

#bivši #partneri #privlačnost #raskid #parovi #veza #ljubav