Kolegice zavide Aleksandri Bursać na atraktivnom dečku: Evo kako ona odgovara na komentare

Mlada pjevačica Aleksandra Bursać ovih dana ne skida osmijeh sa lica, a razlog je više nego očigledan

Autor I.S. - Objavljeno 2017-09-13 15:54:00

Ona je u sretnoj vezi sa Zoranom Uglješićem, atraktivnim dečkom koji vatrenoj plavuši često priredi iznenađenje. Od kada su shvatili da su jedno za drugo, njih dvoje svaki slobodan trenutak provode zajedno. U onim momentima kada nisu zajedno zbog poslovnih obaveza, telefonske žice se usijaju.

Prijatelji mlade pjevačice kažu da je odavno nisu vidjeli tako sretnu i zadovoljnu. S druge strane, roditelji su zadovoljni što je Aleksandra našla vrijednog dečka koji je tretira kao princezu. Aleksandra je otkrila da je vrlo romantična, ali da je i Zoran takav, pa se upotpunjuju.

- E, pa to je trebalo da pitate mog momka. On bi vam mnogo bolji odgovor dao nego ja. Sve zavisi od situacije do situacije, ali oboje smo romantični. I dok pričam sa vama on kaže da sam mnogo romantična. Vozimo se sada brodićem, lijepa muzika je tu da upotpuni cijelu atmosferu i eto to je jedno od iznenađenja koje sam mu priredila - kaže za “Blic puls” Aleksandra.

Prema njenim riječima, kada ima ljubavi, njoj je to dovoljno da bude zadovoljna žena.

- Ljubav je moj jedini pokretač. Baš mi prija trenutno stanje. Osjećam se predivno što kraj sebe imam dobrog dečka - naglašava Aleksandra.

Na pitanje da li joj laska što kraj sebe ima atraktivnog dečka kojeg često komentarišu druge djevojke ispod njenih fotografija na Instagramu, Aleksandra odgovara:

- Naravno da mi laska. Ali znate, on je mnogo fotogeničan. Šalim se. Zasad jesam pomalo ljubomorna. Eto priznajem - kroz osmijeh kaže pjevačica. 

Kada je zaljubljena Aleksandra kaže da prosto blista, da je jednostavno druga osoba i da je mnogi ne mogu prepoznati.

Ipak, iako priznaje da je pomalo ljubomorna, nikada do sada nije provjeravala poruke koje dobija ili šalje njen dečko Zoran.

- Nisam takva osoba i ima potpunu slobodu što se toga tiče i moje povjerenje. Prerasla sam te klinačke fore. Nema potrebe da to radim - tvrdi Bursaćeva.

Aleksandra Bursać sa dečkom

#aleksandrabursać #dečko #ljubav #veza #izgled #komentari