Kćerka predsjednice Hrvatske zaplesala na ledu i sve oduševila (VIDEO)

Jednosatnom programu na ledu Doma sportova plesali su gotovo svi hrvatski klizači koji su nastupali posljednjih 50 godina na Zlatnoj pirueti

Autor E.H. - Objavljeno 2017-12-07 10:12:00

Proslava velikog, 50. rođendana Zlatne piruete Zagreba, najstarijeg svjetskog takmičenja u umjetničkom klizanju i zvanično je počela. Klizački spektakl, ISU Challenger seriju, koji se u Ledenoj dvorani Doma sportova održava do subote, otvorila je Jelena Pavičić Vukičević, zamenica gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, a sve prisutne je oduševila kćerka predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Jednosatnom programu na ledu Doma sportova plesali su gotovo svi hrvatski klizači koji su nastupali poslkednjih 50 godina na Zlatnoj pirueti.

Printskrin: Youtube/ISU Junior Grand Prix

Izraze oduševljenja na lica prisutnih izmamila je i predsjednica Hrvatskog klizačkog saveza Morana Paliković Gruden koja se na ledu pojavila u klizaljkama starijima od Piruete.

Printskrin: Youtube/ISU Junior Grand Prix

- Ovo su klizaljke stare čak 55 godina. Stvarno sam uzbuđena i zadovoljna i drago mi je da to svoje oduševljenje prenosim na sve ljude koji su vezani za hrvatsko klizanje. Uvijek se rado sjetim ljudi koji su pre 50 godina pokrenuli ovu priču koja i danas traje, a u ono vrijeme bilo je skoro nemoguće realizovati ovako veliko takmičenje - rekla je nakon otvaranja Paliković Gruden.

Printskrin: Youtube/ISU Junior Grand Prix

Dvoranu je posebno oduševila ćerka Kolinde Grabar Kitarović, Katarina Kitarović. 

Nastup je došao da gleda i njen otac Jakov.

Pogledajte kako Kolindina kćerka pleše na ledu:

telegraf/večernji

#50.rođendan #zlatnapiruetazagreba #proslava #regija #kolindagrabakitarović #katarinakitarovic