Kamerni teatar 55 dobio klimatizaciju

U prostoru jedne od najposjećenijih pozorišnih kuća u Bosni i Hercegovini postavljeno je deset klima uređaja

Autor A.I.M. - Objavljeno 2017-09-07 15:39:00

U prostorijama Kamernog Teatra 55 Sarajevo proteklog mjeseca vršeni su radovi na postavljanju klimatizacije čime su stvoreni bolji uslovi za rad umjetnika koji se godinama trude da bogatim repertoarom zadovolje apetite publike, a nema sumnje da će i samoj publici ovim potezom biti obezbjeđen bolji ugođaj.

U prostoru jedne od najposjećenijih pozorišnih kuća u Bosni i Hercegovini postavljeno je deset klima uređaja, a glumački ansambl s direktorom Emirom Habžihfizbegovićem na čelu izrazio je zahvalnost partnerima koji prepoznaju važnost teatra.  

- Skladno strategiji razvoja kao društveno odgovorne kompanije čija je osnovna vizija ovog branda i filozofija LG-a oplemenjivanje i stvaranje boljeg i ljepšeg životai trudimo se biti aktivni na području sponzorstva nauke, obrazovanja, kulture i umjetnosti, sporta i zdravlja jer ovakve akcije vidimo kao doprinos stvaranju bolje budućnosti za naše društvo. Tradicija Kamernog Teatra 55 ali i ljepša slika sadašnjosti i budućnosti koju će teatar kreirati, zahvaljujući visokim umjetničkim standardima i izuzetnom glumačkom ansamblu, bili su glavni inicijator pokretanja ove akcije koja bi trebala olakšati rad teatra - istakao je direktor kompanije Stanić Trade d.o.o. koja je omogućila klimatiziranje pozorišta. 

 

#kamerniteatar #publika #glumci #ambijent #klimatiziran #stanictrade