Jennifer Lopez otkrila kakve je kritike dobijala na početku karijere i kako se izborila s njima

Kada se tek pojavila na sceni, odskakala je od nametnutih standarda ljepote koji su favorizirali mršavice

Autor M.B. - Objavljeno 2018-05-16 17:49:00

OSIM po bezvremenskim hitovima, Jennifer Lopez poznata je i po svojim raskošnim oblinama.

No kada se tek pojavila na sceni, odskakala je od nametnutih standarda ljepote koji su favorizirali mršavice. Zbog svog izgleda ispočetka je često nailazila i na kritike, a kako se izborila s njima i ostala vjerna sebi, otkrila je u novom intervjuu za časopis InStyle. 

"Nikad se nisam sramila svojih oblina, no na početku karijere mnogi ljudi iz industrije govorili su mi da trebam smršavjeti. No nakon nekog vremena sam se konačno odvažila i rekla im: 'Ovo sam ja i ovo je moj oblik tijela'. Sve žene uz koje sam odrastala bile su građene kao ja i uvijek sam ih smatrala lijepima. Nisam nikad vidjela ništa loše u tome, a ne vidim ni sada", ispričala je Jennifer. 

Zbog svega toga mnogi upravo J.Lo smatraju zaslužnom za mijenjanje nametnutih holivudskih standarda, a i sama je u intervjuu priznala da je svojim pozitivnim stavom o oblinama pomogla mnogim ženama da se osjećaju bolje u vlastitom tijelu.

"Tokom svih ovih godina mnogo žena, što slavnih, što obožavateljica koje sam sretala na ulicama, prišlo mi je i reklo istu stvar: 'Hvala ti puno. Ja sam slično građena i prije sam mislila da sam debela, no sada se osjećam prekrasno.' Moja generacija bila je vrlo fokusirana na modele s konfekcijskim brojem 32. To je za većinu 'običnih' žena, uključujući i mene, bila nedostižna veličina," prisjetila se J.Lo.

Možete li zamisliti pjevačicu bez njenih raskošnih i prepoznatljivih oblina? Ni mi, a nekako mislimo i da "mršava J.Lo" ne bi bila ni približno ovoliko popularna.

#jenniferlopez #j.lo #showbiz #ljepota #kritike #obline