Jelena odvojila bankovne račune nakon Novakove afere s glumicom?

Nakon što je talijanski lista Gazzetta dello Sport objavio da je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković uoči početka Wimbledona bio pred razvodom sa suprugom Jelenom, u javnost curi sve više informacija.

Autor J.A. - Objavljeno 2016-08-29 11:22:00

Iako je italijanski list informaciju o razvodu objavio uz puno ograđivanja i prebacivanja svega na neimenovane izvore, drugi mediji počeli su s pisanjima da je Đoković imao avanturu s indijskom glumicom Deepikom Padukone, zbog čega je Jelena odvojila njihove bankovne račune.

Glasine su krenule nakon što je srpski tenisač poražen u 3. kolu Wimbledona od Sama Querreya, a za sve je okrivio obiteljske probleme. Kasnije je rekao da svatko u životu nailazi na izazove i da se oni rješavaju pa se pretpostavlja da je riješio nesuglasice sa suprugom.

Novak i Jelena vjenčali su se prije dvije godine na crnogorskom Svetom Stefanu, a u oktobru 2014. postali su roditelji sina. Otada su njihove društvene mreže pune idiličnih obiteljskih fotografija, no fanovima je zapelo za oko da je Jelena ljetos bez supruga putovala sedmicama. 

#đoković #brak