JUSS: Novo osvježavajuće zadovoljstvo

Kompanija Premium Pharm je ove godine, tačnije do prije unazad par mjeseci sklopila jednu jako divnu suradnju sa susjednom Turskom.

Autor A.B. - Objavljeno 2017-05-15 19:49:00

Naime radi se o sasvim novim proizvodima i novom brendu na našem tržištu i na našim prostorima,u pitanju su  izvrsni osvježavjući sokovi JUSS, raznih okusa,odnosno radi se o jako velikom spektru  proizvoda ne samo sokova nego i ledenih čajeva sa okusom limuna i breskve,zatim energetskih napitaka kada vam toku dana ponestane energije da je povratite i nastavite uspješan dan .

Juss sokovi su sokovi vrhunske kvalitete, siroke palete okusa jabuke, breskve, narandze, manga, ananasa, visnje, nara i drugih okusa u pakiranjima prilagodjenim svim uzrastima od porodicnih litarskih pakiranja do sokica sa slamkom za djecu. Juss sokovi su proizvedeni po najsavremenijim tehnoloskim principima od najfinijih sorti svjezeg voca koje je zadrzalo prirodnu aromu, miris i svjezinu. Ovi sokovi ne sadrze aditive, vjestacke boje i arome sto im daje dodatnu vrijednost a ujedno su obogaceni vitaminima i antioksidansima.

Na BiH trzistu mozete naci i limited edition sokove u limenkama sa komadicima voca te energetski napitak Blue Sky Fall. Zbog potvrdjene kvalitete, dugogodisnjeg iskustva u proizvodnji i nacina same proizvodnje Juss sokovi i ostali proizvodi posjeduju i Halal cerifikat te su dobitnici prestiznih nagrada. Generalni uvoznik i distributer JUSS proizvoda je kompanija Premium Pharm iz Sarajeva a za sve informacije mozete ih kontaktirati putem email-a: premium.sarajevo@gmail.com.

Naš portal News Blic je sa zadovoljstvom ostvario uspješnu saradnju sa kompanijom Premum Pharm ,čast nam je i zadovoljstvo što su ujedno i jedni od sponzora našeg evo već tradicionalnog projekta "Izbor najljepše bebe".

PROBAJTE ,UVJERITE SE ,OSVJEŽITE SE !

#juss #sokovi #ledeničaj #energetskopiće #osvježenje #bih #turska #premiumpharm #razniokusi #noviproizvodi #superokus #halalcertifakat #aroma #miris #svježina

Vezani clanci

IZDVOJENO

Vlasti BiH ne zanima imovina u Hrvat...

Dok vlasti susjedne države tvrde da nad nekretninama vlasnika iz BiH postoji zabrana raspolaganja, katastarske čestice u sudovima polako nestaju
Autor: A.B. - Objavljeno 2017-11-01 17:05:00

IZDVOJENO

Tito je orgijao s četom balerina i k...

Stjepan Đureković je u romanu "Ja, Josip Broz Tito" objavio sve zabranjene pikanterije
Autor: A.I.M. - Objavljeno 2017-10-31 20:02:16

IZDVOJENO

Kriminal i korupcija u Zemljišno-knj...

Organizirani kriminal i korupcija bosanskohercegovačka su svakodnevica i svaki novi dokaz samo je kap u moru ojađenog naroda koji je vlastitim radom s...
Autor: I.S. - Objavljeno 2017-10-25 17:51:20