„Izbor najljepše bebe“ online magazina News Blic za 2017: GLASAJTE ZA NAŠE MALIŠANE

Dragi roditelji, pozivamo vas da počnete glasati za „Izbor najljepše bebe“ online magazina News Blic za 2017 godinu.

Autor E.H. - Objavljeno 2017-06-20 15:44:00

Projekt „Izbor za najljepšu bebu“se pokazao uspješnim i tako je počelo stvaranje tradicije zahvaljujući upravo Vama dragi roditelji,  pa smo se ovoga puta odlučili da obradujemo roditelje kao i njihove mališane sa lijepim poklonima. Možda upravo vaše dijete postane  naša „Najljepša beba“.

NAGRADE:

Poklon bon u vrijednosti od 200 KM

Poklon bon u vrijednosti od 150 KM

Poklon bon u vrijednosti od 150 KM

Pobjednik  „Izbora najljepše bebe“ online magazina NewsBlic za 2017 godinu dobit će jedinstvenu umjetničku sliku rađenu u drvetu, umjetnice Arijane Knežević.

Neke od zanimljivih nagrada koje smo izabrali za vas među kojima se nalaze i paketići sokića za djecu “JUSS”, Juss sokovi su sokovi vrhunske kvalitete, široke palete okusa jabuke, breskve, narandže, manga, ananasa, višnje, nara i drugih okusa u pakiranjima prilagođenim svim uzrastima od porodičnih litarskih pakiranja do sokića sa slamkom za djecu. Juss sokovi su proizvedeni po najsavremenijim tehnološkim principima od najfinijih sorti svježeg voća koje je zadržalo prirodnu aromu, miris i svježinu. Ovi sokovi ne sadrže aditive, vjestačke boje i arome sto im daje dodatnu vrijednost a ujedno su obogaćeni vitaminima i antioksidansima, i to je upravo ono što treba djeci i mališanima u tom uzrastu do 3 godine kada se njihovo tijelo i organizam najviše razvija.

”Asya–Prirodni proizvodi za njegu kože”, mlade inžinjerke prehrambene tehnologije, Elme Alić koja je pokrenula vlastiti brand prirodne kozmetike su odličan odabir za dječiju kožu. Kozmetika se sastoji samo od ljekovitih biljaka, biljnih i eteričnih ulja, isključivo prirodnih i zdravih sirovina. Predivni baby set, Asya baby cream i Asya baby oil sigurno će vas oduševiti.

Svoje ideje, kreativnost, mlada studentica i dizajnerica nakita Medina Kazić, pretvorila je u hobi u kojem istinski uživa. Njen talenat prepoznali su mnogi, pa Medina danas svoj nakit pod nazivom "Desert Rose" prodaje velikom broju vjernih kupaca. Za vaše mališane, Medina je pripremila moderne, prelijepe vezice za dude.

Ovo su samo neke od mnogobrojnih vrijednih nagrada naših sponzora koje smo pripremili za Vaše mališane.

Osnovni cilj projekta je promocija ljubavi i brige prema svojoj djeci.

PRAVILA TAKMIČENJA:

Pristigle prijave bit će objavljene na facebook stranici NewsBlic online magazina kao i na portalu (www.NEWSBLIC.ba) i glasanje će trajati do ponoći 16.07.2017. godine.

NAČIN GLASANJA:

Potrebno je da prvo LIKE  na facebook  stranicu News Blic online magazina, a nakon toga  LIKE  na fografiju bebe. Beba sa najvećim brojem lajkova osvaja titulu najljepše.

NAPOMENA: Ukoliko se utvrdi LIKE na fotografiju, ali ne i na našu facebook fun page glas nije validan.

 

Sretno svim našim dragim mališanima.

#bebe #izbornajljepšebebe