Hrvatica se zaljubila u Srbina, njena ispovijest postala hit na Facebooku

Na Facebook stranici Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju podijeljena je fotografija na kojoj se nalazi ispovijest mlade Hrvatice koja je mnoge na društvenim mrežama ostavila bez teksta.

Autor J.A. - Objavljeno 2018-03-12 09:07:00

"Hrvatica sam, nikad nisam planirala, ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kad sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan poslije, niti tjedan dana, mjesec. I došlo je vrijeme momkove slave i tako je on pozvao mene (i moju obitelj) da dođem u Beograd. Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kad me je dočekao otac s mamom i bratom - svi lijepo sređeni - i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi. Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se - ne mogu reći tko je bio iznenađeniji - momak ili njegov otac. Kada smo ušli svi su zašutjeli i tata je rekao: 'Pa dobro, gdje je ta rakija, susjed?' Najljepši dan u mom životu", piše u ispovijesti anonimke djevojke koja je na Facebooku postala hit.

 

#facebook #hrvatica #srbin #ljubav

Vezani clanci

REGIJA

HRVATSKA: Velika potražnja za čistač...

Nedostatak radne snage sve je izraženiji na primorju, a hrvatski mediji pišu da vlada pravi rat i to - za čistačicama.
Autor: J.A. - Objavljeno 2018-07-21 15:23:00

REGIJA

Tivat: Pronađeno tijelo žene, više o...

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Tivta pronašli su jutros u naselju Bonići tijelo ženske osobe, prenosi Srna.
Autor: J.A. - Objavljeno 2018-07-21 14:56:00

REGIJA

SRBIJA: Spremačica štedjela novac i...

Jedna majka čije je dijete prije 15 godina operirala doktorica Mila Stajević, kardiohirurg iz Instituta za majku i dijete u Srbiji, dala je donaciju o...
Autor: J.A. - Objavljeno 2018-07-21 14:52:00