Hrvatica se zaljubila u Srbina, njena ispovijest postala hit na Facebooku

Na Facebook stranici Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju podijeljena je fotografija na kojoj se nalazi ispovijest mlade Hrvatice koja je mnoge na društvenim mrežama ostavila bez teksta.

Autor J.A. - Objavljeno 2018-03-12 09:07:00

"Hrvatica sam, nikad nisam planirala, ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kad sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan poslije, niti tjedan dana, mjesec. I došlo je vrijeme momkove slave i tako je on pozvao mene (i moju obitelj) da dođem u Beograd. Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kad me je dočekao otac s mamom i bratom - svi lijepo sređeni - i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi. Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se - ne mogu reći tko je bio iznenađeniji - momak ili njegov otac. Kada smo ušli svi su zašutjeli i tata je rekao: 'Pa dobro, gdje je ta rakija, susjed?' Najljepši dan u mom životu", piše u ispovijesti anonimke djevojke koja je na Facebooku postala hit.

 

#facebook #hrvatica #srbin #ljubav

Vezani clanci

REGIJA

Skupština Kosova usvojila sporazum o...

Poslanici kosovske Skupštine izglasali su sporazum o demarkaciji granice sa Crnom Gorom, a za tu odluku glasalo je 80 parlamentaraca, dok je njih 11 b...
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-03-21 19:50:00

REGIJA

Pucnjava u Beogradu, ubijen muškarac

U Trgovačkoj ulici u naselju Žarkovo u Beogradu danas oko 17:15 ubijen je muškarac, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-03-21 19:33:00

REGIJA

U kosovskom parlamentu četvrti put b...

Po četvrti put aktiviran je suzavac u dvorani Skupštine Kosova pred nastavak sjednice o demarkaciji granične linije sa Crnom Gorom, javlja RTK.
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-03-21 18:12:00