Horoskopski znakovi kojima prijete ljetni ljubavni brodolomi

Zvijezde narednih par mjeseci nisu naklonjene svim horoskopskim znakovima.

Autor J.A. - Objavljeno 2018-06-09 16:11:00

Ovog ljeta neki znakovi horoskopa mogli bi ostati slomljena srca, što se ne mora nužno dogoditi i, zapravo, najviše ovisi o vama i vašem karakteru, a ovo su tri znaka kojima prijeti ljubavni brodolom:

LAV

Slove za kraljeve egoističnosti i vrlo vjerojatno će se zaigrati na plaži i vratiti kući s vrućim pričama u kojima oni, naravno, imaju glavnu ulogu. Lavovi se vode onom: Što drugi ne zna, ne može ga ni povrijediti. Budite na oprezu ako vaš partner odlazi na odmor bez vas, a pripada znaku Lava.

BLIZANCI 

Znak koji glasi za najdvoličniji prvi je na listi. Zbog njihove lakoumnosti i bezbrižnosti, Blizanci se većinom pokažu kao najveći lovci na plaži, a prva će prijateljstva sklopiti već na putu do morske destinacije. Ako je vaš partner Blizanac i ovo ljeto ne provodite godišnji odmor zajedno, nemojte se čuditi ako doživite ignoriranje poziva i poruka ili osjetite zahlađenje odnosa.

RIBE 

Iako im se pripisuju osobine poput nježnosti i ranjivivosti, Ribe su itekako sposobne za prevaru. Ovaj je znak možda čak najopasniji na tom području jer će vas lakše od drugih obmanuti i uvjeriti u priču da se ništa nije dogodilo

#horoskop #ljeto #ljubav #brodolom