Horor u Doboju: Djevojku zatvorili u stan i danima silovali

Zeničanka A. L. preživjela je pravi horor nakon što su je početkom mjeseca u stanu u Doboju, prema navodima iz njene prijave policiji, prvo zatočile, a potom fizički i seksualno zlostavljale Dobojlije B. M. i Z. Š

Autor I.S. - Objavljeno 2017-09-07 08:53:00

Oštećena je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, uspjela nekako 1. septembra da pozove pripadnike Policijske uprave Doboj te prijavi da je zarobljena.

Prema navodima iz prijave, B. M. i Z. Š. su je u proteklom periodu fizički i seksualno zlostavljali.

Kako je potvrđeno iz PU Doboj, policajci su nakon prijave šokantnog slučaja izašli na teren, te pokucali na vrata stana koji koristi prijavljeni B. M.

- U stanu su zatečeni B. M., A. L. koja je i prijavila slučaj, te još jedna osoba inicijala Z. Š. Uz saglasnost okružnog tužioca i uz naredbu Osnovnog suda u Doboju, stan B. M. je pretresen. Tom prilikom u stanu su pronađeni predmeti i dokazi o krivičnim djelima nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga. Istog dana policija je uhapsila B. M. i Z. Š. te je nad njima obavljena kriminalistička obrada, nakon čega su pušteni na slobodu - saopšteno je iz PU Doboj.

Istražne radnje U cilju istrage iz policije nisu željeli da otkriju, kao ni da li je zarobljena žena silovana. Okružno tužilaštvo Doboj i pripadnici PU Doboj nastavljaju istražne radnje u ovom slučaju.

#doboj #djevojka #silovanje #opojnedroge #policija #prijava