Hifa Oil otvorila najmoderniju benzinsku pumpu, posao dobilo 15 radnika

Hifa Oil danas je u Sarajevu svečanim presijecanjem vrpce otvorila svoju najmoderniju benzinsku pumpu

Autor A.I.M. - Objavljeno 2017-12-20 18:57:00

Riječ je o novom brandu Hifa Oil  - Euro Oil, kako je u svom obraćanju zvanicama kazao Venan Hadžiselimović, izvršni direktor kompanije Hifa Oil.

"Ovo je spoj savremene i po evropskim standardima sagrađene benzinske pumpe sa pratećim sadržajima, kao što su supermarket i mini resotoran. Radi se o 100 posto domaćoj investiciji, sa domaćim kapitalom i izvođačima radova", kazao je Hadžiselimović, prenosi Akta.ba.

Kenan Ahmetlić, menadžer prodaje Hifa Group, prisutnima se obratio kazavši da je ovo za njih poseban događaj jer je ovo najmodernija i najkompletinija pumpa po svom sadržaju.

"Ovo je prva pumpa sa novim vizuelnim identitetom, sa potpuno novim pristupom i konceptom rada.  A odgovor na pitanje, zašto, je vrlo jednostavan, jer jedan glavni grad zaslužuje da ima najljepšu benzinsku pumpu", kazao je Ahmetlić.

Sa novim vizuelnim identitetom i konceptom koji objedinjava točenje goriva, servis vozila i shopping, novi brand Euro Oil pozdrazumijeva nova ulaganja i nova radna mjesta sa ciljem značajnijeg ulaska kompanije u segment maloprodaje, a koji će osim Euro Oila uključiti još jedan novi brand kompanije - Euro Marketi.   

Pumpa je izgrađena po najsavremenijim građevinskim standardima i normama sa najkvalitenijim materijalima, a u njoj je posao našlo 15 ljudi.

U svojoj ponudi na 400 metara kvadratnih svoje mjesto našlo je preko 4.500 vrunskih domaćih i evropskih proizvoda, i naftnih derivata. 

#hifaoil #otvorena #najmodernija #pumpa #posao #15radnika #sarajevo #venanhadžiselimović