12 znakova da ćete sa njim imati erupciju strasti

Šta čekate? Ako imate sve ovo s njim, možemo samo da potvrdimo da ćete sa njim imati nezaboravne trenutke

Autor A.B. - Objavljeno 2017-09-13 17:25:00

Ovo je frajer koga želite:

#1 Voli da eksperimentiše sa hranom Proždrljivi tipovi neće se lako zasititi ni pod čaršafima. Znate kako kažu – put do ženskog orgazma je kroz njegov želudac. To kažu, zar ne?

#2 Uvijek ostavi bakšiš Ako je darežljvi u restoranu, darežljiv je i u krevetu. Drugim rečima, što su njegovi bakšiši manji, to bi trebalo da budete udaljeniji od njega u trenutku kad vam bude tražio broj.

#3 Pita vas za mišljenje… i stvarno ga sluša Ne moramo previše objašnjavati. Ako mu je stalo do vaših želja i mišljenja, ništa se neće promeniti ni u spavaćoj sobi, Ili kuhinji. Ili u kancelariji. Ili pod tušem. Je li još nekome vruće?

#4 Zna da pleše Frajeri koji znaju pratiti ritam na plesnom podijumu, to odlično rade i u krevetu. Bonus bodovi za plesače koji plešu s djecom na vjenčanjima. Nema veze sa seksom, ali je jednostavno neodoljivo.

#5 Često vas dira Ako jedva uspijevate da ga natjerate da vas uhvati za ruku, možete zaboraviti na dobru avanturu sa struka na dolje.

#6 Fleksibilan je Ne fizički (iako ni to nije naodmet), već ne stoji iza čvrstih i nepromjenjivih navika. Dobar seks zahteva improvizaciju. Neki ljudi vole određene stvari, a neki nešto potpuno suprotno od njih. Ne želite robota kom će se srušiti sistem onog trenutka kad isprobate nešto što nije sačuvano u njegovom programu. Želite frajera koji će biti spontan i učiniti ono što se u tom trenutku čini prigodnim.

#7 Voli sladoled od čokolade Ne možete pobiti tvrdnju! (Zapravo, možete, ali vam u ovom slučaju i te kako ide u prilog).

#8 Voli da vježba Više vježbe – više izdržljivosti! To znači da ima ono što je potrebno kako bi posao bio obavljen na najbolji mogući način, A TO ZNAČI da ni vrućina ni umor ni kiša ni snijeg neće stati između ovog frajera i vašeg obećanog orgazma.

#9 Poštuje sve žene Muškarci koji se prema ženama (čak i ako je samo prema nekima) ponašaju loše, jednostavno su loši muškarci. Ako vaš partner ima odličan odnos sa svojom majkom, sestrom i ima ženske prijateljice koje ga obožavaju, onda možete biti sigurni da ste s frajerom koji će vam pružiti bar nekoliko orgazama… po danu, naravno. A onda vam donijeti cvijeće sljedećeg jutra.

#10 Posmatra vas Dobro vas posmatra. Često. Ako jedete pizzu kao da nikad niste jeli, a on gleda u vas kao u duplericu časopisa za muškarce, taj će se entuzijazam vjerovatno prenijeti i u krevet.

#11 Ne hvali se Frajeri koji pričaju priče izvan spavaće sobe najčešće ne traju predugo. Iako je ironično, oni koji se često hvale o svojim seksualnim postignućima, obično su oni koji će vas u krevetu dovesti do jednog velikog, eksplozivnog… razočaranja.

#12 Odlično miriše Kad je riječ o privlačnosti, čulo mirisa igra ogromnu ulogu. Ako se ne možete zasititi njegovog mirisa, onda ne možete dočekati trenutak kad ćete biti sami da na njega navalite kao na čokoladnu tortu za vrijeme PMS-a.

#znakovi #parovi #strasti #sex