Genijalne ideje za uređenje malih kuhinja (FOTO)

Veće nije uvijek bolje, pogotovo kad govorimo o kuhinji. Male kuhinje obično su učinkovitije za rad od velikih. Prostor i dobar dizajn nisu rezervirani samo za velike kuhinje – sve što trebate su neke dobre ideje za uređenje male kuhinje koje će vaš mali prostor učiniti organiziranim, funkcionalnim i lijepim

Autor E.H. - Objavljeno 2017-09-11 13:14:00

S obzirom na svu opremu koja mora da se smjesti u kuhinju ponekad je veoma teško uskladiti sve komponente – funkcionalnost i stil koji imamo na umu. Estetske mogućnosti u manjim kuhinjama variraju u zavisnosti od ukusa vlasnika. Neko voli minimalizam i otvorene police, neko žive boje i upečatljiv dekor.

Ono na šta je potrebno obratiti pažnju kod malih kuhinja je pažljivo razmatranje svih opcija, kreativnost i vrlo oprezno dorađivanje. Predstavljamo vam nekoliko ideja za kuhinje  koje se ne mogu pohvaliti velikom kvadraturom, ali su sigurno uređene sa stilom.

Pogledajte fotogaleriju

#kuhinje #enterijer #uređenje #malekuhinje

Vezani clanci

ENTERIJER-EKSTERIJER

Okačio plastičnu kuku pored utikača:...

Plastične kuke imaju toliko puno namjena u vašem domaćinstvu, ne samo za peškire u kupatilu ili kuhinjske krpe, ali mnoge vam uopšte ne bi ni pale na...
Autor: I.S. - Objavljeno 2018-01-17 14:57:00

ENTERIJER-EKSTERIJER

JESU LI OVO URBANI DOMOVI BUDUĆNOSTI...

Trend stanovanja u minijaturnim prostorima je u posljednjih deset godina dobio na popularnosti, a ispred nas je novo doba malih urbanih domova.
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-01-12 15:34:00

ENTERIJER-EKSTERIJER

AKO ŽELITE DA PROMIJENITE KERAMIČKE...

Uklanjanje starih pločica iz kuhinje ili kupatila nije nimalo lak ni jednostavan posao
Autor: I.S. - Objavljeno 2017-12-26 18:11:00