Genijalne ideje za uređenje malih kuhinja (FOTO)

Veće nije uvijek bolje, pogotovo kad govorimo o kuhinji. Male kuhinje obično su učinkovitije za rad od velikih. Prostor i dobar dizajn nisu rezervirani samo za velike kuhinje – sve što trebate su neke dobre ideje za uređenje male kuhinje koje će vaš mali prostor učiniti organiziranim, funkcionalnim i lijepim

Autor E.H. - Objavljeno 2017-09-11 13:14:00

S obzirom na svu opremu koja mora da se smjesti u kuhinju ponekad je veoma teško uskladiti sve komponente – funkcionalnost i stil koji imamo na umu. Estetske mogućnosti u manjim kuhinjama variraju u zavisnosti od ukusa vlasnika. Neko voli minimalizam i otvorene police, neko žive boje i upečatljiv dekor.

Ono na šta je potrebno obratiti pažnju kod malih kuhinja je pažljivo razmatranje svih opcija, kreativnost i vrlo oprezno dorađivanje. Predstavljamo vam nekoliko ideja za kuhinje  koje se ne mogu pohvaliti velikom kvadraturom, ali su sigurno uređene sa stilom.

Pogledajte fotogaleriju

#kuhinje #enterijer #uređenje #malekuhinje

Vezani clanci

ENTERIJER-EKSTERIJER

DA VAŠA TERASA BUDE KAO IZ SNOVA: De...

Balkon, terasa su mjesta stvorena za uživanje, naravno ako su uređeni na odgovarajući način.
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-07-02 15:20:00

ENTERIJER-EKSTERIJER

Vaš balkon uz malo truda može biti n...

Uz ovih par savjete, vaš balkon će zablistati. Pogledajte slike i bićete inspirisani da već sutra izvršite izmijene na vašem balkonu.
Autor: A.P. - Objavljeno 2018-05-26 14:05:00

ENTERIJER-EKSTERIJER

NAJČEŠĆE GREŠKE KOJE PRAVITE PRILIKO...

Većina nas ne bavi se profesionalno uređenjem enterijera zbog čega je u redu napraviti nekoliko dizajnerskih grešaka s vremena na vrijeme. Ono što tre...
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-04-18 09:18:00