Džeko isprozivao Pellegrinija na Instagramu

Fudbaleri Rome u nedjelju su na domaćem terenu savladali Benevento sa 5:2 u okviru 24. kola italijanske Serije A. Iako su došli veoma teško do nova tri boda očito je da je atmosfera u svlačionici Rome sada mnogo bolja što pokazuje i aktivnost ovih igrača na Instagramu.

Autor I.S. - Objavljeno 2018-02-13 16:54:00

Vučica je teže od očekivanog slomila otpor Beneventa koji je imao prednost od 1:0 u ovom meču, ali na kraju nije izdržao. U listu strijelaca nakon duže pauze upisao se i Edin Džeko koji je nakon utakmice očito bio veoma dobro raspoložen.

Utakmicu protiv Beneventa propustio je Lorenzo Pellegrini koji nije mogao igrati zbog crvenog kartona kojeg je dobio protiv Verone. Pellegrini je uživao sa svojom zaručnicom Veronicom u odmoru, a njegova fotografija izazvala je dosta pažnje među igračima Rome.

Prvi komentar ostavio je Edin Džeko koji je želio "prozvati" svog saigrača koji je spletom okolnosti imao vremena za kratki odmor i nije pomogao ekipi protiv Beneventa.

"Život je lijep Lorenzo. Jučer si odmarao, a danas si na moru", napisao je Džeko, a kasnije se uključio i Naiggolan koji je izdominirao komentarom "Baš lijepe... zgrade iza vas".

#edindžeko #pellegrini #instagram #bevento #fotografija #komentar