Djevojka s ožiljcima dopustila dečku da je vidi bez šminke i perike: Reakcija ju je iznenadila (VIDEO)

Kad je imala samo devet godina, na Shalom Nchom i njenu sestru izlio se lonac vrelog ulja u dućanu njene majke u rodnoj Nigeriji. U bolnici je provela nekoliko mjeseci, a potom je na inicijativu svoje tete s majkom i sestrom otputovala u Ameriku gdje je podvrgnuta nizu operacija.

Autor J.A. - Objavljeno 2018-06-11 20:41:00

Zbog nesreće je ostala bez kose, a tragovi opeklina i dalje se vide po njenim ramenima, prsima i licu. Zbog toga ova 22-godišnjakinja, koja je pokrenula YouTube kanal pod nazivom Shalom Black, rijetko izlazi iz kuće bez slojeva teške šminke na licu i perike na glavi.

U videu koji je nedavno objavila priznala je da su njene ozljede i ožiljci bili toliko teški da se njena teta nerijetko pitala hoće li Shalom ikada naći muškarca koji bi je oženio. Tokom godina činilo se da je teta dobro procijenila ljude, jer je djevojka u školi doživljavala okrutno zlostavljanje od strane vršnjaka.

Protiv svega borila se šminkom, perikama i odjećom koja je skrivala njene ožiljke, no sad, kako kaže, želi biti slobodna.

"Počela sam raditi na sebi kako bih bila sigurna i samopouzdana, želim se osjećati slobodno. Želim raditi ono što hoću. Želim nositi odjeću koju hoću. Prije sam uvijek nosila duge rukave, zbog ožiljaka", priznala je.

U videu se pojavljuje njena simpatija J, dečko koji je nikad nije vidio bez šminke i perike. Priznala mu je da joj se sviđa, a i on je rekao da je "slatka i jako lijepa".

"Vidjela sam komentare da zavaravam dečka, jer kad se probudi ujutro pokraj mene i vidi me bez šminke, neće htjeti više biti sa mnom", rekla je, na što je J uzvratio da to nije istina.

Potom mu je dodala vlažne maramice, a nakon što je skinuo šminku s njenog lica, zagrlio ju je i rekao da je prelijepa.

#djevojka #ožiljci #momak #šminka #reakcija