Cristiano što želi to i dobije: Najveće pojačanje Milana stiže u Real

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo je miljenik predsjednika Real Madrida Florentina Pereza. Ronaldo obično uvijek dobije od predsjednika ono što želi, a naredna želja mu je jedan fudbaler Milana

Autor E.H. - Objavljeno 2017-12-07 11:28:00

Kako prenosi Diario Gol, Cristiano je izrazio želju da Real Madrid angažuje defanzivca Milana Leonarda Bonuccija. Portugalac navodno smatra da će na taj način Real konačno uspjeti da stabilizuje odbranu koja je tokom ove sezone poljuljana.

Podsjetimo, Kraljevski klub ima zaostatak od osam bodova u odnosu na Barcelonu u La Ligi, a u grupnoj fazi Lige prvaka je završio na drugom mjestu iza Tottenhama.

Naravno, to nisu rezultati koji bi zadovoljili ukuse Real Madrida, ali ni Cristiana koji je završio grupnu fazu sa čak devet golova. Da li će Perez već u januaru ispuniti njegovu veliku želju, ostaje nam da vidimo, ali je sigurno da bi igrač poput Bonuccija veoma dobro došao Kraljevima u ovom trenutku.

Podsjetimo, Bonucci je u Milan stigao prošlog ljeta iz Juventusa, ali se u tekućoj polusezoni nije najbolje snašao u dresu Rossonera, a ni klubu ne ide baš najbolje. Upravo zbog toga nije isključeno da će on napustiti Milan u januaru. 

#cristianoronaldo #relamadrid #nogomet #pojačanje