Božo Vrećo: Imaće na sudu bolesnog čovjeka

Pjevač sevdalinki Božo Vrećo, koji je u "Koštani" Kokana Mladenovića trebalo da igra glavnu ulogu, napustio je projekat tokom vikenda zbog, kako je napisao na Fejsbuku, stresne situacije, koja je uticala na njegovo zdravstveno stanje. Producenti su najavili tužbu protiv umjetnika.

Autor J.A. - Objavljeno 2016-08-02 14:36:00

"Sve što sam imao reći već sam rekao. Izašao sam iz projekta, jer me je iscrpio, ugrozio moje zdravlje. Imam epilepsiju i u takvoj situaciji, ukoliko dođe do suda, imaće borbu sa bolesnim čovjekom. Sramota! Jako sam loše i sad jedino što želim jeste da se osjećam bolje i snažno za sve što slijedi," napisao je Vrećo u prepisci putem Facebooka jer nije želio da razgovara telefonom.

Kako je naveo, u ugovoru stoji da on može da izađe iz projekta zbog zdravstvenih problema.

"Ja sam po ugovoru pristao na iznos kojim je legitiman izlazak u slučaju bilo kakvog problema, a posebno zdravstvenog. No, izgleda da ljudski život ništa ne vrijedi, i to nije dovoljno. Šta bi bilo da sam umro? Tek tada je u redu? Strašno!", naveo je Vrećo.

Producentski tim smatra da je napuštanjem projekta, čija premijera je bila zakazana za 5. avgust na Ljetnoj pozornici u Tivtu, Vrećo grubo prekršio prihvaćeni i potpisani ugovor, norme etike i profesionalizma.

Producenti najavljuju prijavu pred nadležnim organima zbog nanete štete celokpnoj produkciji, tražeći zaštitu autorskih i srodnih prava svih angažovanih pojedinaca.

 

#božovrećo #tužba #koštana