BIRAM S KIM ĆU DA SJEDIM! Dara popljuvala Karleušu, a onda joj je Jelena SPUSTILA za sva vremena!

Ponovo bukti rat između Karleuše i Bubamare, a poslije Darinih prozivki, Jelena joj je žestoko odgovorila preko Tvitera

Autor E.H. - Objavljeno 2016-10-07 11:18:10

Stari sukob između Jelene Karleuše i Dare Bubamare se ponovo rasplamsao, kada je Dara kritikovala Lepu Brenu i Sašu Popovića jer su angažovali Karleušu, ali Jelena joj je, u svom stilu, brzo odgovorila.  Podigla se velika bura kada je Dara postala član žirija “Pinkovih zvezda”, što su mnogi protumačili kao “izdaju Granda”, ali ona ima sasvim drugačiji stav o svemu tome. 

– Biram sa kim ću da sjedim, biram koliko će da mi se plati. Nisu mi na kraju bitne finansije. Ne znam koliko para da mi stave na ugovor ja ne bih otišla. Ne želim da sjedim sa ljudima gdje mi je neprijatno, ja sam bre dama. Ja sa Sašom i Brenom imam super odnos, to je šoubiznis kako oni kažu. Kad su oni poslije svog pljuvanja doveli Karleušu, o čemu da pričamo dalje – ispričala je Bubamara u emisiji “Glamur”. 

Nakon što se Bubamarina izjava pojavila u novinama sa nadnaslovom: “Ljute rivalke”, oglasila se i Karleuša koja je preko Tvitera poručila Dari:  "Rivalke? Po čemu?  I da joj odgovorim. Saša i Brena su sa mnom dobili najgledaniji šou u istoriji Balkana. To čak i Radojka mora da poštuje." 

 

#estrada #jelenakarleuša #darabubamra