Beogradska glumica osuđena na 30 godina zatvora : "Život je od nje napravio monstruma"

Kći poznatog redatelja Olivera Viktorovića i unuka glumca Mihajla Viktorovića 

Autor A.I.M. - Objavljeno 2017-10-26 12:01:22

Stravičan zločin koji je zgrozio Srbiju konačno je dobio svoj epilog na Višem sudu u Beogradu. Glumica Teodora Viktorović za brutalno ubistvo majke Ljiljane i bake Ivanke Đukić osuđena je na 30 godina zatvora.

Teodora Viktorović (FOTO: Facebook)

Teodora Viktorović (FOTO: Facebook)

Svojim je najbližima Teodora, inače kći poznatog redatelja Olivera Viktorovića i unuka glumca Mihajla Viktorovića poznatog po ulozi u legendarnoj seriji "Bolji život", presudila mesarskim nožem. Tragedija koja je potresla srpsku javnu scenu dogodila se u njihovu zajedničkom stanu na Vračaru. Sve je kulminiralo nakon svađe s majkom koju je nehotice probudila dok je spremala hranu za dijete. Revoltirana Teodora zgrabila je oružje i njime zadala nekoliko kobnih uboda najprije majci, a potom i baki, piše Blic.

Kasnije je ustanovljeno da je u trenutku ubistva bila pod utjecajem alkoholai opijata s kojima je i inače imala velikih problema. Glumu je završila u klasi poznate glumice Mirjane Karanović koja je bila upoznata s problemima koji su Teodoru doveli do potpunog sloma.

"Teodora je jedna nježna, ali nesigurna osoba, koja je odrastala u nestabilnoj obitelji, pored oca alkoholičara i bezosjećajne i zahtjevne majke. Život je od nje napravio monstruma. Ovo je tragičan kraj jedne tužne životne priče", izjavila je Karanović nedugo nakon tragedije.

#teodoraviktorovic #glumica #osuđena #kazna #30godina #zatvora #ubistvo #majkabaka #alkohol