Aplikacije koje će vam olakšati pripremu i objavljivanje postova na društvenim mrežama

Društvene mreže su sjajan način umrežavanja, networkinga te promocije. Kako biste bili sigurni da ste vaše networking vještine te društvene mreže iskoristili na najbolji mogući način

Autor A.P. - Objavljeno 2018-05-26 13:13:00

Kroz objave na našim društvenim mrežama na nama svojstven, kreativan i drugačiji način želimo pokazati što nas inspirira te kako izgleda naša svakodnevnica. Društvene mreže su sjajan način umrežavanja, networkinga te promocije. Kako biste bili sigurni da ste vaše networking vještine te društvene mreže iskoristili na najbolji mogući način, iskoristite prednosti aplikacija koje cijelu priču čine znatno lakšom kako pišu Modamo.info. 

1 Planoly

Unutar par minuta, uz pomoć ove aplikacije za planiranje objava na društvenim mrežama možete kreirati ujednačen feed i dati svom profilu takozvani 'flow'.  Dopuštaju vam da postove pripremite unaprijed besplatno za jedan profil što će svima vama sa ispunjenim rasporedom znatno pomoći u ovom poslu, a za više info. 

2 Hootsuite

Ova aplikacija je ispunjenje snova svakog social networking stručnjaka koji se svakodnevno susreće s radom na mnoštvo različitih profila i to na više različitih platformi. Najveća prednost Hootsuite aplikacije je u činjenici da imate vlastiti servis unutar kojeg možete u bilo koje doba dana na jednostavan način pristupiti svim svojim analitičkim podacima. Važno je napomenuti da nije besplatna. 

3 Paper (i-Phone korisnici) i Keep (Android korisnici)

Ove dvije besplatne aplikacije učiniti će čuda za spremanje svih vaših bilješki te zamisli te postati vaš osobni kreativni rokovnik. Unutar jednog klika možete zapisati svoje ideje, govore, liste, fotografije, spremiti važne linkove i što je najbolje, one ostaju sačuvane tu dok ih vi ne arhivirate ili izbrišete. Lakoća rukovanjem ovom aplikacijom učinit ću je vašim osobnim dnevnikom kreativnih ideja.

4 Canva

Vaša potraga za kreiranjem idealnih Instagram priča može prestati jer je ova besplatna aplikacija sa unaprijed pripremljenim templateima sve što trebate. Unutar nje pronaći ćete prilagodljivi dizajn za bilo kakav oblik posta – od Facebook naslovne fotografije do Instagram priče, a i probuditi će vašu kreativnost na neki novi i zabavniji način te vam pomoći da se u dizajnu razlikujete od drugih.

#aplikacija #priprema #objava #planoly #hootsuite #paper #canva